Onze online marketing aanpak

Het is zover. Na heel wat speurwerk ben je eruit, je wil investeren in online marketing. Oké, en nu? Er zijn namelijk zoveel kanalen die je kan inzetten voor jouw onderneming. Daarnaast verandert de online marketingwereld continu, wat het er niet makkelijker op maakt. Wij leggen je alvast even uit hoe wij dit aanpakken.

Lees meer →

Social employer branding: hoe begin je ermee?

De war for talent woekert. Het is niet eenvoudig om de juiste werknemers te vinden of ze aan je bedrijf te binden. Hoe doe je dan zoiets? Het antwoord is employer branding en social media. We zetten jou met deze 5 concrete stappen al op de goede weg.

Lees meer →

Jouw merk als rots in de branding

De marketingzee deinst continu op en neer. Golven van trends volgen elkaar op en er is altijd wel een nieuwe ontwikkeling aan de horizon. Maar er is één marketingwijsheid die steeds als een paal boven water staat: de noodzaak om te differentiëren.

Lees meer →

Waarom Pinterest niet mag ontbreken in jouw digitale strategie

Pinterest is dé app waarmee je momenteel jouw bord vol huwelijksideeën samenstelt of inspiratie opdoet voor jouw gloednieuwe tuin. Maar wie denkt aan Pinterest om brand awareness te stimuleren én zelfs verkoop te ondersteunen? Wel, niet zoveel marketeers. En dat is nu nét waar jouw bedrijf het verschil kan maken. Ontdek onze ervaringen met Pinterest Ads en ga aan de slag!

Lees meer →

[GASTBLOG] Joepie Yappa

De titel zegt het al, Yappa is één van die klanten waar je blij van wordt om mee samen te kunnen en mogen werken! Sinds enkele jaren helpt Koru HR Yappa met het mensen-luik van de organisatie. Dat waren boeiende jaren waarin ik de ‘rond de keukentafel kliek’ mocht begeleiden in hun groei naar een frisse, potige en creatieve speler die het nu is. And who knows what the future brings….

Lees meer →