Jouw goede voornemen voor 2016?

Het is weer zover: het begin van een nieuw jaar, vol met goede voornemens en doelstellingen. Ook bij Yappa hebben we plannen gemaakt om van 2016 weer een topjaar te maken.

Klaar om te boosten!

Het is weer zover: een nieuw jaar, vol met goede voornemens en doelstellingen!

Heb jij jouw doelstellingen voor 2016 al op papier gezet (digitaal mag ook)? Zo niet, dan geef ik je bij deze graag wat inspiratie mee!

 

2016, het jaar van de online marketing

Online marketingguru Neil Patel noemde 2015 “het jaar van internetmarketing”, maar we durven voorspellen dat deze trend in 2016 zal aanhouden en zelfs toenemen.

Hoe kan het ook anders: met de digitalisering van onze samenleving en economie doen we als consument steeds meer online aankopen. Bedrijven met een achterstand op het vlak van online marketing verliezen aan draagkracht.

Is jouw bedrijf daar op voorbereid?

 

Bedenken, bouwen, boosten

Het wordt alsmaar moeilijker om als onderneming succes te oogsten zonder een goed uitgewerkte online marketing strategie, en juist dit blijkt in vele bedrijven nog een grote uitdaging te zijn.

We willen hier verandering in brengen, en onze klanten in 2016 zo veel mogelijk helpen bij de integratie van online marketing in hun bedrijfsstrategie, als antwoord op hun zoektocht naar meer omzet en groei.

We hebben ons team in 2015 alvast uitgebreid met een growth hacker/online marketeer, een stap in de goede richting!

 

Hoe is het met jouw online marketingstrategie gesteld?

Deel gerust hieronder waar jij wakker van ligt, of kom eens langs voor een lekker warme kop koffie en een goed gesprek.

We wensen je alvast een productief en succesvol 2016!