Schrijf je in bij de Yappa Boost Academy

Veel ondernemers en bedrijven vinden het moeilijk om op de hoogte te blijven van de best practices en opportuniteiten van het internet om hun business te helpen groeien.

 

Toch is het belangrijk over een goede basiskennis te beschikken van online marketing en bedrijfsvoering. 

Je verhoogt je slaagkansen namelijk aanzienlijk als je mee aan het roer kan staan van de digitale strategie van je onderneming, of als je op zijn minst in staat bent je partners en leveranciers te challengen in hun digitale doen en laten.

Daarom lanceert Yappa een nieuw initiatief: de Yappa Boost Academy, een 5-delige online opleiding over de essentie van het online boosten van je onderneming.

 

Online opleiding?

Ja, online. Op je eigen tempo.

Je schrijft je in (gratis), en we sturen je van tijd tot tijd een nieuwe module per e-mail. Elke module bevat een deel theorie en enkele praktijkoefeningen om de behandelde technieken in de vingers te krijgen.

Je neemt voor elke module gewoon rustig de tijd om de inhoud van het vorige onderdeel door te nemen, te laten bezinken en in de praktijk te brengen.

En als je vragen hebt, staat het Yappa Boost Academy Team klaar om je te ondersteunen via academy@yappa.be.

 

 

Waarover gaat deze opleiding?

Yappa Boost Academy leert je hoe je je onderneming kan boosten met behulp van online marketing. 

We behandelen in vogelvlucht de digitale slaagcriteria voor elk bedrijf, van sociale media, zoekmachinemarketing en e-mailcampagnes tot automatisering en het (her)definiëren van je waardepropositie. 

And last but not least: we stellen deze opleiding open voor iedereen. Schrijf je hieronder in en je zal de link naar de opleiding in je mailbox ontvangen.

 

Schrijf je gratis in