Authentieke, visual content maakt het verschil

Een aloude wijsheid; een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Dat is nog altijd zo, ook in de digitale wereld. 90% van de informatie die onze hersenen verwerken is visueel.

In deze digitale wereld waarin visuals en stock images overal vindbaar zijn, is originele visual content alsmaar belangrijker geworden. We helpen je dus met het creëren van authentieke, visuele content voor je website, Facebook-pagina of campagne.

Oh nee, weer een stockbeeld

In content marketing is het nut van afbeeldingen al meermaals aangetoond. Een blogpost met relevante en authentieke afbeeldingen zal vaker uitgelezen worden dan eentje zonder. Jammer genoeg, zien we vaker en vaker veelgebruikte stock images terugkomen op verschillende blogs, websites en social posts.

Iedereen kan ondertussen stockbeelden opzoeken. Maak visual content die origineel en authentiek is. Wij hebben meerdere klanten reeds geholpen met het uitzetten van richtlijnen voor hun fotografie, het maken van animaties en infographics of het bepalen van visual content die past bij jouw merk.

Sociale media zijn enorm visueel

Met visuele content denk je eerst aan afbeeldingen, maar sociale media bieden nog heel wat andere visuele mogelijkheden aan. Onze online marketeers en designers werken vaak samen om:

  • Snackable social video’s te maken (live-video's zelfs!)
  • Creatieve carrousel afbeeldingen te maken voor Facebook
  • Juiste fotofilters te kiezen die aansluiten bij de huisstijl
  • Visual templates uit te werken voor Instagram-posts en -stories
  • Branded GIF’s te ontwikkelen voor Instagram-gebruikers
  • Mooie pancartes te voorzien voor je social video’s

Data visualisatie en presentaties

Onze designers zetten data en cijfers visueel om naar overzichtelijke presentaties en infographics. In het verleden hebben we dergelijke infographics gemaakt voor online nieuwsartikels en visuele presentaties voor internationale board meetings.

Daarnaast hebben we zelf een hekel aan saaie en onduidelijke presentaties. Zo hebben we enkele klanten geholpen met het visueel vormgeven van belangrijke presentaties voor pitches en vergaderingen. Onze designers houden natuurlijk rekening met jouw bestaande huisstijl. Hiermee kan je je mogelijke, nieuwe klant of partner nog eenvoudiger overtuigen.

Waar kunnen we jou mee helpen?

Digital branding

Digital branding

Laat je merk spreken! Wij helpen met het bepalen van de juiste merkpositionering: van huisstijl tot tone of voice. Meer info
Creatieve campagnes

Creatieve campagnes

Wil je een creatieve campagne voor jouw bedrijf? Wij bedenken het concept en vertalen dit naar een concrete aanpak die werkt. Meer info
Copywriting

Copywriting

Wij schrijven overtuigende, SEO-geoptimaliseerde teksten op maat van jouw klanten. Do you copy that? Meer info
UX / UI design

UX / UI design

Zijn er digitale struikelblokken voor de gebruiker? We analyseren en optimaliseren de user experience van je website of webshop. Meer info
Alle diensten