Yappa en Mamzel zijn geen vreemden voor elkaar. We bouwden enkele jaren geleden al een webshop die het nog steeds goed doet. Een leuke samenwerking waar we in 2017 met plezier een vervolg aan gaven.

Meer beleving

De focus van de mamzelllen ligt tegenwoordig steeds meer op homeparties. Omdat dit op de shop niet zo uit de verf kwam besloten we een nieuwe website te maken met meer aandacht voor beleving. Een inspirerende blog, alles wat je moet weten over Mamzel en een overzicht van alle mamzellen bij jouw in de buurt, daar draait het hier om. We bedachten een leuke nieuwe stijl en er werden nieuwe foto's gemaakt in functie van de website.

En de webshop? Die blijft gewoon bestaan, al staken we die ook wel in een nieuw 'mamzellig' jasje. 

Neem vooral zelf eens een kijkje!

  • Real-time livecenter uit en thuis
  • Integratie social media
  • Kamperen bij de klant

Mamzel doet dingen waar je blij van wordt… En Yappa maakt dingen waar wij blij van worden!

Kim Severy

Klein denken is voor kabouters

“We hebben een webshop nodig. Niet te commercieel, zo zijn we niet. Maar wel slim.” Zo begonnen we aan mamzel.eu, een webwinkel met ERP-implementatie. De basis was gelegd voor een mooie samenwerking.

Gestroomlijnd aankoopproces

Onze volgende focus ging naar de Mamzel homeparties. We ontwikkelden een gloednieuwe webapp, eenvoudig te raadplegen op smartphone en tablet. Gedaan met klassieke papieren registraties!

één tool veel data

Alle online bestellingen komen rechtstreeks binnen in Continuans, een ERP-systeem. Ook alle activiteiten van de mamzellen worden op een intranetomgeving gemonitord. Alle data is raadpleegbaar in één tool, gemakkelijk en tijdsbesparend!

Een API voor de toekomst

Het is niet bij een webshop en een homeparty app gebleven. We bouwden een API die het dataverkeer tussen de twee omgevingen in goede banen leidt. Het resultaat? Alle klantactiviteiten komen proper samen in het CRM-systeem, wat het mogelijk heeft gemaakt om kortingen te personaliseren, mailings te automatiseren en meer!

Mamzels grote trots

Het meest fier is Mamzel op hun single-page webapp voor Mamzellen. Hierop kunnen Mamzellen hun eigen winkel opzetten en de bestellingen van hun eigen klanten beheren. Picken & shippen maar! Ook eens proberen? Word vandaag nog Mamzel.