Bij fijne kadootjes hoort een goeie webshop

Maak kennis met Kim en Kim, twee mamzellige dames met een ondernemersdroom. Klein denken is voor kabouters, dus heeft Mamzel maar één streefdoel: het grootste kadootjeshuis van Vlaanderen worden.

Kadootje nodig? Neem dan vandaag nog een kijkje op de Mamzel webwinkel (je bestelling wordt morgen nog geleverd!) Of word gewoon zelf Mamzel, zo maak je indruk bij je vriendinnen en verdien je ook nog eens een aardig centje bij.

Ontdek al deze opportuniteiten en meer op www.mamzel.eu!

  • Webshop met ERP-implementatie (Continuans)
  • Intranet en dashboard voor de Mamzellen
  • Meer dan 80 actieve mamzellen

Mamzel doet dingen waar je blij van wordt… En Yappa maakt dingen waar wij blij van worden!

Kim Severy

Klein denken is voor kabouters

“We hebben een webshop nodig. Niet te commercieel, zo zijn we niet. Maar wel slim.” Zo begonnen we aan mamzel.eu, een webwinkel met ERP-implementatie. De basis was gelegd voor een mooie samenwerking.

Gestroomlijnd aankoopproces

Onze volgende focus ging naar de Mamzel homeparties. We ontwikkelden een gloednieuwe webapp, eenvoudig te raadplegen op smartphone en tablet. Gedaan met klassieke papieren registraties!

één tool veel data

Alle online bestellingen komen rechtstreeks binnen in Continuans, een ERP-systeem. Ook alle activiteiten van de mamzellen worden op een intranetomgeving gemonitord. Alle data is raadpleegbaar in één tool, gemakkelijk en tijdsbesparend!

Een API voor de toekomst

Het is niet bij een webshop en een homeparty app gebleven. We bouwden een API die het dataverkeer tussen de twee omgevingen in goede banen leidt. Het resultaat? Alle klantactiviteiten komen proper samen in het CRM-systeem, wat het mogelijk heeft gemaakt om kortingen te personaliseren, mailings te automatiseren en meer!

Mamzels grote trots

Het meest fier is Mamzel op hun single-page webapp voor Mamzellen. Hierop kunnen Mamzellen hun eigen winkel opzetten en de bestellingen van hun eigen klanten beheren. Picken & shippen maar! Ook eens proberen? Word vandaag nog Mamzel.