Bedenken, bouwen, boosten
Dit is het eenvoudige recept van de Yappanezen, waarmee we de groeidromen van al honderden klanten hebben zien uitkomen.

Yappa bedenkt

Digitale strategie: work smart

Digitale strategie: work smart

Een goede strategie is erg belangrijk voor een succesvol digitaal project. Daarom polsen we graag bij de eerste kennismaking hoe ver je hierin al staat. Hoe kunnen we digitaal juist inzetten om een steentje bij te dragen aan je bedrijfsdoelstellingen? Als je dat wil, begeleiden we je verder in deze stap.

Lean tactics: play hard

Lean tactics: play hard

Of je nu een start-up of gevestigd bedrijf bent, de lean-werkwijze is een leuke aanpak om te groeien. Om aan den lijve te ondervinden of je nieuwe dienst of product enige kans heeft op succes bij je doelpubliek, helpen we je om op korte tijd kleinschalige tests op te zetten, vóór je grote investeringen gaat doen.

Vraag een afspraak

Benieuwd of er nog gaten zitten in je digitale strategie? Wil je testen hoe je klanten gaan reageren, zonder vooraf grote investeringen te doen? Kom graag eens langs voor een kennismakingsgesprek en ideeën op maat van jouw onderneming. Nu met gratis koekje bij de koffie (zolang de voorraad strekt)!

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy disclaimer

Yappa bouwt

Websites

Websites

Een professionele, gebruiksvriendelijke website is van onschatbare waarde. Zowel om huidige als toekomstige klanten voor je onderneming te winnen. Yappa maakt intuïtieve websites die je bedrijfsdoelstellingen weten te vertalen naar meetbare resultaten.

Webshops

Webshops

Wil je je klanten online transacties laten uitvoeren? Dan is e-commerce een belangrijke schakel in je digitale strategie. Met een goede webshop zijn je producten 24/24 wereldwijd beschikbaar, en kunnen je producten worden besteld met een simpele druk op de knop. Een geavanceerd ERP systeem aan koppelen voor de logistieke afhandeling? Dat kan aan je bestaande systeem, of met onze partner.

Webapplicaties

Webapplicaties

Of je het nu software in de cloud of een webapplicatie noemt: feit is dat we met een web applicatie een proces dikwijls kunnen vereenvoudigen. Een interne tool om adressen bij te houden, een tool om je klanten bestellingen te laten doorgeven, facturen op te vragen? De mogelijkheden zijn uitgebreid. Voor maximale efficiëntie communiceren we met je bestaande tools (ERP, CRM, ..) mochten deze beschikbaar zijn. Het grote voordeel van een webapplicatie is dat je niets hoeft te installeren. Je hebt steeds toegang tot je data: of je nu op je smartphone, tablet, laptop of desktop werkt.

Vraag een afspraak

Een nieuwe website, webshop of applicatie nodig? Dan ben je aan het juiste adres. Kom graag eens langs voor een kennismakingsgesprek en een voorstel op maat van jouw onderneming. Nu met gratis koekje bij de koffie (zolang de voorraad strekt)!

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy disclaimer

Yappa boost

Online marketing

Online marketing

Een ander belangrijk element in elke groeistrategie is het online marketingplan. Technologieën als Google Ads en Facebook ads, maar ook de slimme inzet van content marketing, zoekmachine-optimalisatie en social media laten toe om op continue basis en met gecontroleerde budgetten te werken aan de groei van jouw bedrijf.

Growth hacking

Growth hacking

Wat is de ene constante waar elk groeibedrijf van droomt? Inderdaad: duurzame groei. En daar weten we bij Yappa raad mee. We delen met plezier onze ervaringen met online groeitactieken die werken, en denken na over nieuwe tactieken passend bij jouw business model of sector.

Benieuwd welke slimme growth hacks jouw bedrijf kunnen boosten? Onze growth hackers komen het je graag onthullen!

Digital analytics

Digital analytics

Meten is weten. Het klinkt misschien evident, maar in de praktijk blijkt het gebrek aan cijfers en inzichten voor groeibedrijven een veel terugkomend probleem. We stemmen daarom steeds af met onze klanten over welke inzichten ze al beschikken, en welke rapporten of dashboards ze nodig hebben om hun onderneming constant bij te sturen en te verbeteren.

Benieuwd of jij nog belangrijke inzichten mist? Of ben je op zoek naar bepaalde rapporten of dashboards? Onze digitale analysten tonen je de weg!

Sherpa: sharing is caring

Sherpa: sharing is caring

Een extraatje om onze klanten op duurzame manier te begeleiden zijn onze Sherpa’s (Share @ yappa’s). Op regelmatige basis nodigen we klanten uit om informeel en op wisselende locatie ervaringen uit te wisselen en te netwerken. Onze methodologie in jouw bedrijf binnenwerken? We organiseren ook workshops of opleidingen op aanvraag, waarbij het programma op voorhand en in onderling overleg met de klant wordt bepaald.

Wil jij ook deel uitmaken van de Sherpa-community? Onze web guru’s helpen je met plezier verder!

Vraag een afspraak

Benieuwd wat we kunnen betekenen voor de verdere groei van jouw onderneming? Kom graag eens langs voor een gratis kennismakingsgesprek, een kop koffie, en ideeën op maat van jouw onderneming. Nu met gratis koekje bij de koffie (zolang de voorraad strekt)!

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy disclaimer