Yappa heeft een nieuw gezicht. Na de groei van de afgelopen jaren konden we ons hele verhaal niet meer kwijt in de bestaande huisstijl. De diversiteit binnen ons team en de veelzijdigheid van onze oplossingen, drongen aan op een nieuwe visuele identiteit.

Huisstijl Yappa
Yappa map

Ons logo kreeg een make-over!

Het nieuwe logo klinkt zoals het eruitziet. Eenvoudig, vriendelijk, professioneel zonder onnodige toeters of bellen. Yappa! We sluiten af met onze Y, ons kwaliteitslabel dat staat voor 'Yapproved'. Goedgekeurd door de Yappanezen.

Yappa logo design

Onze visitekaartjes - gotta catch 'em all!

Bij Yappa geloven we dat onze mensen het verschil maken. Iedereen heeft zijn eigen kleur & foto, zo is elk kaartje een authentieke weergave van de yappanees én plaats jij achteraf makkelijk een gezicht bij de naam.
 

Yappa visitekaartjes

The united colors of Yappa

We pinnen ons niet vast aan één huisstijlkleur, zo uiten we onze veelzijdigheid en kunnen we ons verhaal vertellen in al zijn facetten. Onze stijl is open maar herkenbaar. We definieerden een set van kleuren waarmee we alles kunnen vertellen wat we willen, zonder dat we in herhaling vallen.

Yappa kleuren huisstijl
Visitekaartje Yappa
Mappen in yappa kleuren
Notitieblok Yappa
Huisstijl Yappa 2

Meer weten over het nieuwe yappa? Lees ook: Yappa is dood, leve Yappa!

 

Hoe kunnen we jou helpen?

Ben je ook op zoek naar een partner die je kan helpen met je logo of huistijl. Heb je hulp nodig met het vertellen van je verhaal of de positionering van je product of dienst? Kom dan eens met ons praten, we kunnen goed luisteren!