Werken bij Yappa

Je werkt niet voor yappa, je bent yappa. Eén van onze kernwaarden. Wat betekent dat nu juist, werken bij Yappa? Waar staan we voor als team? En welke kernwaarden dragen we uit. 

Ontdek meer over onze visie van werken

 

Onze 8 vacatures

Digital Designer

Betekenisvolle, digitale oplossingen ontwerpen. Je bent onze Digital designer. Een krak in je vak. Lees zeker verder.

Support Engineer

Bugs. Daar doen wij niet aan mee. Daarom zoeken wij jou, een technische wizard, die graag in problemen duikt én ze nog liever oplost. Ervaring met PHP? En goesting in een uitdaging? Dan hebben wij na 1 klik dé job voor jou.

Allround digital marketeer

Enkele jaartjes marketing ervaring ✔️ Je wil veel bijleren, en vooral veel doen. Een team met ervaring rond je. Wees welkom voor een kennismaking.

Digital Project Manager (freelance)

Yappa zoekt een Digital Project Manager die van uitdagingen houdt. Ben of ken jij zo iemand? Laat het ons weten!

E-commerce marketeer

Je bevindt je op het kruispunt van marketing en e-commerce. Tools uittesten ✔️ Channable of Klaviyo, die wil je wel leren kennen. Kom eens babbelen.

PHP developer

Je spreekt PHP en begrijpt OOP. Docker, Git & testing, daar zie je het nut van in. Een marketeer schreef dit, dus je klikt best even door als je écht wil weten wie we zoeken.

Ervaren PHP developer

Je zingt, ademt en schrijft Symfony. Ontdek meer dan wat je nu doet! Van Akeneo tot Sylius. Van learning budget tot coaching. Heb je er al zin in?

Front-end developer

Yappa zoekt een front-end developer die de lat hoog durft te leggen! Ben of ken jij zo iemand? Check onze vacature!

Stages

Loop je nog school in een sector-gerelateerde studierichting? Dan kan een stage bij ons de kickstarter zijn voor je verdere (school)carrière!

Vrije sollicitatie

Geen van de openstaande vacatures die matcht met jouw ideale rol, maar je ziet het helemaal zitten om ons team te versterken?

20220509-yappanezen-web-4.jpg

Vrije sollicitatie

Geen openstaande vacature die matcht met jouw profiel, maar je ziet het helemaal zitten om het Yappa team versterken? UX/UI designers, front-end en back-end developers, project managers, marketeers, laat van je horen.

Ja, ik wil spontaan solliciteren

#dotheyappa