Jihaaa! We zijn trots. Waarom? Omdat we het anders doen dan anderen én geloven in een andere manier van werken waarin iedereen de beste versie van zichzelf kan zijn. En dat niet enkel voor onze yappanezen, maar ook voor onze stagiairs. We zijn trots dat anderen ook trots zijn op onze 'andere manier van werken'. Het project 'Straal Digitaal' ontving zo zelfs de award voor 'Marketing Project of the Year'.

Straal Digitaal, een stageproject dat anders is dan de rest

“Vaak werken studenten tijdens hun stage heel zelfstandig binnen een bepaalde afdeling. Of krijgen ze maar een kleine taak of rol”, vertelt Chief Enabler Officer (CEO) Yoeri Severy. “Dat vinden wij zonde, tijd om het anders te doen! We brachten dit jaar studenten uit meerdere richtingen en scholen samen om als team aan één digitaal project te werken.”

En dit project doopten we 'Straal Digitaal', een event door én voor studenten. Het doel? Studenten onderdompelen in het leven van een digital agency. Toekomstige marketeers, project managers, designers en developers achter de schermen meenemen om hen zo kennis te laten maken met het werkveld à la Yappa. Gelukkig hadden we een topteam stagiairs om dit project uit te tekenen en uit te voeren.

1 for all, all for Straal Digitaal

Om het event en multidisciplinair team tot leven te wekken, brachten we studenten uit verschillende richtingen en scholen samen: marketing (UCLL), development (UCLL) en project management (PXL). Een gloednieuw projectteam was binnen Yappa geboren! Dit team ontwierp persona's, bedacht creatieve marketingcampagnes, bouwde een landingspagina & een gloednieuwe website én organiseerde zelfstandig een event. Natuurlijk stond een heel team van experten achter hen om alles in goede banen te leiden, maar de power én inzet kwam van de 4 toppers zelf. Geen koffie halen dus!

Geslaagd met grote onderscheiding

Allemaal wel tof horen we jou al denken, maar was Straal Digitaal dan ook geslaagd? Absoluut! We presenteren jou graag het rapport van deze flinke student:​

En als kers op de taart wonnen we met dit project de internationale eward 'Marketing Project of the Year'. Straal Digitaal kreeg vooral lof van de jury omdat ze op amper enkele maanden tijd een enorme digitale impact wisten te maken. Mooie punten als je het mij vraagt. Dus we zijn absoluut trots! Trots op het resultaat, trots op onze geweldige stagiairs, trots op onze yappanezen én vooral trots op onze manier van werken. Op naar meer van dat!

→ Ontdek alle winnaars van de Ewards 2019

Denk je nu: "Verdoeme, daar wil ik ook stage doen?"

We're just one click away!