Yappa geeft felbegeerd opleidingsticket weg

We gaan regelmatig the extra mile voor onze klanten. Daar doen yappanezen Jeroen en Michael binnenkort nog een schepje bovenop. 5.771 miles om precies te zijn. Ze stappen namelijk op het vliegtuig richting Gaido, Japan. En dat met een duidelijke, digitale missie!

Innovatie in Japan

“We merken al enige tijd dat het aanbod opleidingen rond digital in België niet aan onze eisen voldoet. In onze zoektocht naar een training die wel de verwachtingen inlost, kwamen we in Gaido (Japan) terecht”, aldus de twee yappanezen. “In Gaido heerst momenteel een heel sterke innovatiecultuur. Denk Silicon Valley, maar veel duurzamer en vooral met een gezonde dosis zelfreflectie.”

Opleidingen rond digital

“Al te vaak wijken we voor een opleiding rond digital uit naar onze Noorderburen, waar we regelmatig merken dat ze een stapje voor zijn op dat vlak. Aangezien elke yappanees jaarlijks een mooi opleidingsbudget voorgeschoteld krijgt, besloten we om deze keer eens verdere oorden op te zoeken”, zegt Jeroen Peetermans, marketing hub lead bij Yappa.

Ga mee naar Gaido

Niet alleen in Nederland, maar ook in Japan vind je de meest vooruitstrevende opleidingen op digitaal vlak. Voor de meesten onder ons een once in a lifetime ervaring. Daarom gaan we op zoek naar nog een derde reisgezel. Wil jij kans maken op dit felbegeerde ticket naar een Gaido-opleiding? Ontdek er alles over op gaido.yappa.be.

Voor de taalbarrière hebben de twee yappanezen alvast geen bang. “We vertalen dagelijks digi-taal naar mensentaal voor onze klanten”, lachen beide yappanezen.

Wil jij kans maken op dit felbegeerde Gaido-ticket?

Enkel en alleen vandaag kan jij meedingen naar dit ticket. We staan alleen in voor jouw vliegreis, andere kosten zijn op jouw rekening. Michael en Jeroen moet je er helaas ook bijnemen.

Ik doe mee