Een campagne is een actie binnen een bepaalde afgebakende periode. Deze campagne zet jouw merk extra kracht bij en heeft een specifiek doel. Je wil een product lanceren, sollicitanten werven, een promotie communiceren of visibiliteit scoren.

Vanuit een sterke digitale strategie, ontwikkelen we een creatief idee dat de basis vormt voor jouw campagne. Vervolgens vertalen we dit idee naar specifieke elementen en kanalen: design, social media, video, slimme advertenties, copywriting, enzovoorts.

Wie, wat en wanneer

Het beste werk wordt gemaakt als slimme strategieën worden versterkt door een creatief concept. Bovendien moeten we exact weten welke doelgroepen belangrijk zijn en wat het einddoel is van de campagne. Onze online marketeers spelen hierbij een belangrijke rol. Dan zal het eerder gaan over hoe we de doelgroepen online zullen bereiken, wanneer juist, met welke boeiende content én via welke kanalen.
Met deze briefing kunnen we een gepast concept bedenken en een consistente campagne uitwerken die aanspreekt. Door dit als team aan te pakken zorgen we voor een optimaal rendement van je mediabudget. 

 

Digital first

Een digitale campagne heeft veel voordelen ten opzichte van andere kanalen. Denk aan de mogelijkheid om tijdens de campagne nog bij te sturen, resultaten te meten en je mediabudget flexibel in te zetten. Toch is het vaak interessant om ook offline de campagne door te trekken, zolang dit in het concept past en een meerwaarde kan betekenen. We zijn digital first, in een digitale wereld.

The proof of the pudding is in the eating

Of er een exact stappenplan is om tot een creatief idee te komen? Een creatief idee dat altijd werkt? Nope, die garantie is er niet. We werken met een duidelijke methodiek en houden rekening met best practices en data die voorhanden zijn. Zo kunnen we ons concept valideren.
De uitvoering van een campagne kan verschillend zijn, de methode is in principe altijd hetzelfde. Bovendien koppelen we die methode ook aan realistische doelen.

Een creatieve campagne, iets voor jou?

Interesse in een creatieve campagne op maat? Daar gaan we graag dieper op in tijdens een verkennend gesprek! Dien hier jouw aanvraag in. 


Naar alle diensten