Meer en meer mensen gaan online op zoek naar info over je bedrijf. Als onderneming vertaal je dus best jouw idee, product of dienst naar een digitale oplossing. Een website is het ideale uitstalraam voor jouw merk. Maar je kan er ook promoties communiceren of vacatures aankondigen. Bovendien zal een goede website nog sneller leads tot bij jou krijgen!

Wie bouwt er allemaal aan jouw website

Bij het maken van een website stellen we steeds een intern projectteam samen. Dit team omvat verschillende rollen die belangrijk zijn voor het bouwen van jouw website.

  • Information Architect zorgt voor de wireframes
  • Designer zorgt voor de vormgeving
  • Development tovert het voorgaande om in code
  • Copywriter schrijft overtuigende webteksten
  • Online marketeer optimaliseert SEO & CRO
  • Project Manager zorgt dat deadlines gehaald worden

Wireframes als bouwplan

Eerst begint onze information architect aan de wireframes van jouw website. Vergelijk het met het bouwplan van een nieuwe woning. Die ga je ook niet bouwen zonder een uitgetekend plan. Deze wireframes vormen de leidraad voor designers, developers, copywriters en testers.

Bij het uitwerken van wireframes focussen we ons op de structuur. Hoe ziet de navigatie eruit? Welke dienstenpagina's zijn er? Deze wireframes maken het voor jou als klant tastbaar. Bovendien kan je ze intern voorleggen bij collega’s, om ons zo waardevolle feedback te bezorgen.

Design in geuren en kleuren

Onze designers nemen jouw huisstijl onder de loep, of maken er zelf eentje. Het resultaat is een look-and-feel die past bij jouw bedrijf en merk. Daarna zal onze designer een interne briefing voorzien, zodat onze developers perfect weten hoe het resultaat er moet uitzien. Zij zetten dit op hun beurt om naar code!

Development van jouw digitale oplossing

Code is de absolute kern bij het bouwen van jouw nieuwe website. De codetaal waarin onze developers werken, laat ons toe om écht maatwerk af te leveren. Bovendien is het heel schaalbaar (lees: heel wat integraties mogelijk met andere systemen).

Onze front-end developers waken erover dat je website of webshop mobielvriendelijk is. Op die manier zal je erna pagina’s zelf kunnen aanmaken zonder dat er ineens iets niet meer responsive zal zijn.

Copywriting / SEO

Tijdens het ontwikkelen voeren we al een copy-intake uit. Hierbij stellen we jou vragen over het inhoudelijke luik van verschillende pagina’s. Jij bent namelijk de expert in jouw vak. Deze antwoorden, in combinatie met ons eigen zoekwoordenonderzoek, is de holy grail of copy en SEO.

Onze copywriter schrijft vervolgens teksten met de juiste SEO-mindset en dat altijd met jouw merkidentiteit en klanten in het achterhoofd. Eens de teksten klaar zijn, kan jij deze gerust nog eens doornemen en ons feedback bezorgen.

Project Manager als herder

Onze project manager vormt de brug tussen jou als klant en ons team. In meetings of andere contactmomenten zal hij jouw vertrouwenspersoon bij Yappa zijn.

Maar even goed zal de PM jou als klant erop wijzen als je te laat bent met feedback op design of teksten. Onze PM volgt de interne planning op en gaat achter de zaken aan die nodig zijn om verder te kunnen. De pitbull van dienst dus! ;)

Een website, iets voor jou?

Interesse in een website op maat van jouw bedrijf? Daar gaan we graag dieper op in tijdens een verkennend gesprek! Dien hier jouw aanvraag in. 


Naar alle diensten