Er zijn twee mogelijke manieren om een erkend yappanees te worden:

Zorg dat je voldoet aan de volgende vereisten of nog beter: volg een online marketing stage bij Yappa!

Een stage bij Yappa doe je omdat je wil bijleren van collega's met ervaring, omdat je op een aangename plek terecht wil komen met een unieke bedrijfscultuur en omdat je wil groeien als ... jezelf. Vanaf dag één krijg jij je persoonlijke Shifu toegewezen bij wie je elke dag terecht kan met vragen. Naast jouw eigen specifieke project zal je tijdens je stage vooral bezig zijn met Google Ads, Meta Business, het schrijven van blogartikels, het maken van landingspagina's en zo veel meer.

Een stage bij Yappa komt van twee kanten. De student leert van ons en wij van de student. We vinden het namelijk erg belangrijk dat iedereen kan bijdragen aan onze werking. Je werkt niet voor Yappa, je bent Yappa!
Yoeri Severy
Yoeri Severy
Opper-yappanees

Waarom Yappa?

We zijn een duurzaam bedrijf. Dat betekent niet dat we duur zijn (we geven namelijk altijd veel waarde voor de budgetten waar we mee werken), maar we zijn gebouwd om te groeien en te veranderen op lange termijn. We besteden veel aandacht aan constante verbetering van onze projecten, onze werking, ons kantoor, onze mensen. Daarom zijn stages belangrijk voor ons. Je wordt als stagiair mee ingeschakeld om van Yappa een betere organisatie te maken. We zijn er zeker van dat als je hierin slaagt, je er een topstage op hebt zitten.

Yappa kreeg al voor het 4e jaar op rij het Q-stagelabel (Voka) toegekend, voor stagebedrijven die veel aandacht besteden aan de kwaliteit van stages.

Wat we van jou verwachten

  • Je hebt een digitale mindset. Je hebt veel interesse in de sector en alle elementen wijzen erop dat dit de wereld is waarin je verder wil groeien.
  • Je hebt veel zin om elke dag bij te leren, maar ook om dingen te delen met ons.
  • Je bent bereid je ervaringen van je stage te delen met de buitenwereld.
  • Je bent sociaal, gestructureerd en van nature al klantgericht.

Wat we je bieden

  • Een goede begeleiding door experts met jaren ervaring.
  • Een uitdagend project dat je zelfstandig of in team van A tot Z uitwerkt.
  • Een hoop hands-on ervaring: we laten je ook eens proeven van projecten voor klanten, deze ervaring is een belangrijk onderdeel van je stage.
  • Een team van fijne collega’s die meer dan alleen maar digitaal gemeen hebben.

 

Solliciteren als Stagiair online marketeer