“Yamabiko ECHO” kende een bescheiden begin in Japan met een eenvoudige handgedragen sproeier, maar groeide al snel uit tot wereldmerk in motoren.

Kettingzaag, bosmaaier, heggenschaar of bladblazer nodig? De garantie op je aangekocht producten met 3 jaar verlengen? Of gewoon op zoek naar een ECHO-dealer in jouw buurt?

Ontdek de ECHO-kwaliteit op www.echodependonit.be!

ECHO tuinmachines staan voor kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Deze karaktereigenschappen vinden wij ook terug bij Yappa, wat leidt tot de perfecte samenwerking.
Koen Driesmans

Online catalogus

“Kunnen jullie onze gedrukte catalogus digitaliseren?” En of we dat kunnen! En zo geschiedde: de papieren catalogus van ECHO is intussen integraal vervangen door een digitale versie; dynamisch, overzichtelijk en altijd up to date.

Een duidelijke briefing

Van meet af aan, zoals we ze graag hebben. De vraag naar een digitale catalogus werd al snel uitgebreid met een garantiemodule en dealerlocator. De mogelijkheid om dynamisch printklare productfiches te genereren was evident.

Het bos door de bomen

De 6000 producten met elk hun specifieke eigenschappen, overzichtelijk te vergelijken. Productfiches worden dynamisch opgebouwd en printklaar gegenereerd.

Ceci n'est pas un webshopp

We combineerden voor dit project de heldere productindeling en navigatiestructuur van een webshop met de functies en toepassingen van een informatieve website. Het beste van twee werelden!