Online communicatie is voor een club als STVV steeds van groot belang geweest. Naast de officiƫle website is ook de facebookpagina (met meer dan 25 000 volgers) een kanaal waar supporters dagelijks hun informatie zoeken en vinden. Daarom is het belangrijk om te blijven innoveren in deze communicatiekanalen. Yappa ontwikkelde een gloednieuwe site met een hedendaags design en voerde de nodige werken uit onder de motorkap

Yappa, een bedrijf met een geweldig team van gespecialiseerde, gemotiveerde en erg klantvriendelijke Yappanezen!
Cynthia Reekmans

Voetbal, volk & vuur

Supporters zijn het hart van een voetbalclub, ook de site is er in de eerste plaats voor hen. Yoeri, zaakvoerder bij Yappa is zelf fervente supporter en wist dus zeer goed waar we moesten scoren.

Real-time livecenter

Het stokpaardje van de website is ongetwijfeld het nieuwe livecenter. Alle wedstrijden, zowel uit als thuis kunnen hier op de voet gevolgd worden met real-time updates. STVV sloot een partnership af met het internationale Infostrada. Deze integratie zorgt ervoor dat alle match- en spelersinformatie steeds up-to-date is en blijft.

Eersteklas design

STVV wil voor een snelle informatiestroom zorgen die bovendien makkelijk en op maat van de supporter te raadplegen is. Het nieuwe design is volledig responsive om een optimale weergave op alle toestellen te garanderen.

Scoren met social integratie

Dankzij een koppeling met de STVV-app en een integratie van de verschillende sociale kanalen kan men steeds kort op de bal spelen.

Kamperen bij de klant

Om dit nieuwe pronkstuk te realiseren, verkozen we vol in te zetten op een sterke inleving en vlotte communicatie. Daarom kampeerden enkele Yappanezen gedurende 4 weken op Stayen. Een unieke beleving voor zowel Yappa als STVV!